שניצל תירס בנינג’ה גריל – מתכון אגדי שלא תרצו לפספס!
בתחום הקולינריה, יש רגעים שבהם מתחשק לנו להרגיש נכון, לבש את הא apron שלנו ולאכול משהו מדהים. והנה מגיע שניצל תירס בנינג’ה גריל – מנה ששואבת אותנו מהשגרה ומכניסה אותנו לממלכה של טעמים מיוחדים ומעניינים. המנה הזו כל כך משגעת, שהיא תשאיר אתכם עם רצון לעוד עוד ועוד, והרבה פעמים תמצאו את עצמכם ללקק את האצבעות. האם יש משהו יותר טוב מלראות את השניצל הזה מתמלא בתיבול האהוב עליכם ויוצא רך, נימוח ומענה? לא. בטח שאי אפשר להפסיק לחשוב עליו!
זמן הכנת המתכון, רמת קושי וכמה מנות המנה מספיקה
- זמן הכנה: 30 דקות
- רמת קושי: קלה
- מספיק ל: 4 מנות
הרכיבים הדרושים
כעת, בואו נכיר את הרכיבים שמביאות אלינו את המנה המהפכנית הזאת. שניצל תירס בנינג’ה גריל הוא מתכון שמתקיים מתוך חיבור והבנה של החומרים. כל רכיב כאן הוא חלק מהקסם.
- 300 גרם גרגרי תירס קפואים
- 1 ביצה
- 1/2 כוס קמח חומוס או קמח תפו”א (לגרסה ללא גלוטן)
- 1/2 כוס פירורי לחם באוכל חסר גלוטן (לגרסה ללא גלוטן)
- 1 כפית שטוחה מלח
- 1/2 כפית חוויאג’ (או תיבול אחר שאוהבים)
- 2 כפות שמן זית
- רבע כוס גבינת פריזאי או גבינת פטה (אפשר בלי גבינה לגרסה טבעונית)
- 2 כפות פטרוזיליה קצוצה (לנגיעה של טריות)
אתם יכולים לשדרג את המנה הזאת על ידי הוספת תבלינים שונים, כמו כמון או פפריקה מעושנת. זה יכול לתת לערבוב טעם עשיר ומיוחד!
שלבי ההכנה
כעת, ניגש לשלב הקסום של ההכנה. שלב אחרי שלב התהליך יחשוף אתכם לעולם חדש של טעמים וריחות שימשכו את כל בני הבית להתחבר למטבח.
- לשים את גרגרי התירס בקערה ולמעוך קלות עם מזלג, כך שהמרקם יהיה לא חלק.
- לשבור לתוך הקערה את הביצה ולהוסיף את קמח החומוס, המלח, החוויאג’ והשום הכתוש.
- לערבב היטב את החומרים עד שהתערובת תהיה אחידה.
- לערבב פנימה את פירורי הלחם עד שהתערובת תהפוך סמיכה.
- להוסיף את הגבינה והפטרוזיליה ולערבב שוב.
- לחמם את הנינג’ה גריל על מצב “שניצל” ולטפטף כמה טיפות של שמן זית.
- כשהגריל חם, לקחת עם כף מנת עיסה ולהניח את השניצלים בטמפ’ של חמש עשרה דקות עד זהוב מצדדים.
- להוציא, להניח על צלחת ולהוסיף רוטב יוגורט עם שמן זית ולימון לשדרוג!
והנה, יש לנו מתכון מושלם, מעלף, מדהים ושלא תשכחו במהרה! זה הזמן לשבת לארוחה משפחתית, להתרפק על טעמים חדשים וליהנות ממה שכולנו אוהבים.
תוספות ושדרוגים אפשריים
אם אתם כמהים לעוד עומק ורזונם במסלול הטעמים, כדאי לשקול להוסיף כמה תוספות לשניצלים שלכם. למשל, אפשר למרוח על השניצלים רוטב צ’ילי מתוק או אפילו רוטב הרוסטביף הכשר שלכם. אפשר גם לשדרג את המנה עם סלט ירקות מעורבב כדי לקבל סלט מרענן!
שאלות ותשובות
האם אפשר לשמור את השניצלים במקפיא?
בהחלט! אפשר לשמור את השניצלים במקפיא, כך שתוכלו תמיד להוציא אותם כשמתחשק לכם חטיף מינון גבוה בטעמים.
האם ניתן להכין את זה בטיגון בשמן?
כן! אפשר לטגן את השניצל בשמן, זה יוסיף טעם קריספי ודחוס יותר.
אילו מרכיבים אני יכול להחליף?
אפשר לשים קמח חיטה רגיל או קמח תפו”א לגרסה ללא גלוטן.
האם זה בריא?
בשביל חטיף מלוח, זה דל פחמימות ובסיסי, אם תקפידו על תיבול קל ותשמרו על כמות השמן נמוכה.
איך אפשר לשדרג את הרוטב?
אפשר להוסיף יוגורט עם נענע, טחינה או רוטב פסטו!
האם זה מתכון שמומלץ לילדים?
כמובן! הילדים ייהנו מהטעמים, מהצבעים ולא מתרגשים מצורת השניצל.
האם אפשר להכין גרסה טבעונית?
בוודאי! פשוט השתמשו בקמח חומוס או קמח תפו”א וותרו על הגבינה.
לאיזה חג מתאים להכין את השניצלים?
הם מתאימים בכל זמן, בייחוד בארוחות חגיגיות או ככיבוד לאורחים.
על מה כדאי לשים לב כשמכינים?
הגישה גובה של הטיגון צריכה להיות מדויקת, ולא לשים יותר מדי מהעיסה על הפלטה.
איפה אפשר למצוא גרגרי תירס?
ניתן לקנות גרגרי תירס בסופרמרקטים, במקפיא או כמרכיב יבש להשרות בבית.
אז קדימה! תראו, יש לכם מתכון שמרגש, מתממש משפטים, מדהים וגם ממכר! אל תשכחו לשתף את המתכון הזה עם החברים שלכם בכל הרשתות החברתיות. תתחברו להנאה! יש לכם כאן את הכלים ללמוד ולהתנסות בשניצלים האלה – אז למה אתם מחכים? שימו אפונת ידיים, ויאללה למטבח!
- גלה את מתכון רוטב הפיצה המיוחד שישגע אותך - אפריל 28, 2025
- איך להכין נקניקיות ברמה של ניקיות במחבת - אפריל 28, 2025
- פרושוטו כשר: המתכון שיביא טעמים חדשים לשולחן שלך - אפריל 27, 2025