קציצות בקר בנינג’ה גריל שמוכנות בקלות ובמהירות

קציצות בקר בנינג’ה גריל – מתכון אגדי וממכר!

בואו נדבר על קציצות בקר. לא סתם קציצות, אלא קציצות בקר בנינג’ה גריל. נושא שיכול להוליד סבב שלם של דיונים, סודות משפחתיים ושיטות עבודה שנמסרו מאמהות לסבתות, מאבות לבנים. השום מתערבב עם הבצל, התבלינים נכנסים לתמונה ויחד הם יוצרים מנה שמביאה לידי פירוק כל דיאטת חופש. חזקים כמונו, הקציצות האלה נאלצות להתמודד עם הרעבה של ראבאים שעברו כמה וכמה קורסים בעיתון “מה שוחחים בשבת”, ותכף גם נגיע אליכם עם המתכון המושלם והכי טעים שיש!

זמן הכנת המתכון: 30 דקות | רמת קושי: בינונית | מנות: 4-6

  • זמן הכנה: 15 דקות
  • זמן בישול במכשיר: 15 דקות
  • מספר מנות: 4-6

הרכיבים הדרושים

לפני הכל, נעבור על מה שנצטרך כדי לייצר את היצירה הקולינרית הזו. כל אחד מהמרכיבים יש לו תפקיד חשוב, וביחד הם יוצרים את הקסם. יש כאלה שאומרים שזה המתכון של סבתא, אני אומר שזה משגע בכל גרסה!

  • 500 גרם בשר בקר טחון
  • 1 בצל קצוץ דק
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1 ביצה
  • 1/2 כוס פירורי לחם
  • 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כפית שטוחה כמון
  • 1 כפית שטוחה פפריקה מתוקה
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • שמן זית, למריחה

המרכיבים האלטרנטיביים

אם מישהו מכם משתייך לקבוצת הטבעונים או אנשים שהם בעד חיי בריאות, אין צורך לדאוג. אפשר להמיר את הבשר על ידי פונקציה של טופו או חומוס טחון, או אפילו לגרסה דלת פחמימות עם קישוא קצוץ במקום פירורי לחם. זה לא מתכון חומת מתכון, אלא יצירה של כל אחד ואחת מכם. תהיו יצירתיים!

שלבי ההכנה

עכשיו מגיע החלק הכיפי – ההכנה עצמה. תוכלו לדמיין את הריחות והטעמים כבר בשלב הזה. תתחילו להרגיש איך כל אחד מהמצרכים מתאחד יחד למטרה אחת – קציצות מושלמות שיביאו ניחוחות מדהימים לכל פינה בבית.

  1. במ bowl מרווח, נערבב את הבשר הטחון עם הבצל, השום, הביצה, פירורי הלחם, הפטרוזיליה והשום.
  2. נוסיף את התבלינים – כמון, פפריקה, מלח ופלפל – ונטעם כדי לוודא שהתבלינים מופצים היטב.
  3. נחלק את תערובת הבשר ל-10-12 קציצות בגודל אחיד.
  4. נפרוס נייר אפייה על רשת נינג’ה גריל.
  5. נמרח מעט שמן זית על הקציצות כדי לקבל קראנצ’יות מדהימה.
  6. נניח את הקציצות על רשת רשת נינג’ה גריל.
  7. נקבע את המכשיר למשך 15 דקות על טמפ’ 200 מעלות צלזיוס.

שדרוגים ותוספות

יש אין סוף אפשרויות לשדרוג הקציצות המדהימות האלה. אפשר להוסיף קמצוץ של גבינת פטה לתערובת לקבלת טעמים שקטים. ניתן גם לשדרג עם סלט ירקות טרי בצד או עם רטבים מושחתים כמו טחינה או צ’אטני. מה שבא לכם! חשבו על תוספות יצירתיות שישבו על השולחן והפכו את הארוחה לחוויה קולינרית שלמה!

שאלות ותשובות

אילו תבלינים אחרים אפשר להוסיף לקציצות?
ישנם המון תבלינים שיכולים לשדרג את הקציצות. נסו להוסיף קמצוץ של קינמון או קארי למי שאוהב שילובים שונים של טעמים.

האם אפשר להקפיא קציצות?
בהחלט! קציצות שנשמרות היטב בקונטיינר מתאימות להקפאה. כאשר תרצו לאכול, פשוט הוציאו, תנו להן להפשיר וחממו.

אפשר להכין קציצות עם בשר אחר?
כמובן. קציצות עוף או כבש יכולות להיות מוצלחות לא פחות. השיגו את התוצאה שאתה רוצה, הכל יכול להתהפך בצורה מיטבית.

מה הזמן המתאים בשימוש בנינג’ה גריל?
כמו שנאמר, 15 דקות זה זמן מצוין, אך אם אתם אוהבים קציצות שומניות יותר, כדאי לשים לב ולהאריך את הזמן בכמה דקות בהתאם למה שאתם אוהבים.

כמה זמן ניתן לשמור את הקציצות במקרר?
אפשר לשמור את הקציצות במקרר למשך 2-3 ימים בכלי אטום כדי לשמור על טריותן.

האם יש דרך להבריק את הקציצות שלי?
לתוצאה מדהימה, נסו לחמם את השמן בטמפ’ גבוהה לפני טיגון הקציצות. זה ייתן את הקרנץ המושלם.

למה להוסיף פירורי לחם?
פירורי לחם לא רק משדרגים את טעם הקציצה, אלא גם מועילים ליציבותה, כך שהיא לא מתפרקת בזמן הבישול.

אפשר להכין צלחות קציצות שונות?
בהחלט! בגיל שינוי טעמים אפשר לעשות קציצות מתובלנות לאוריינטליות, אבל גם עם טעמים ספציפיים כמו חריף.

מה הוא טכניקת הבישול המומלצת?
שיטת הבישול בנינג’ה גריל מעניקה קראנצ’יות לימודיות ומבטיחה שהקציצות יתבשלו בתנאים אופטימליים.

כיצד אני עובר בין פילוסופיות שונות של אוכל?
האוכל הוא אמן ואמנות, השקפה והבנה. פשוט יבחרו את מה שמתאים לכם ומה שהלב אומר!

אז אל תשכחו לשתף את המתכון המהמם הזה עם כל החברים שלכם, תנו להם גם ללטף את האצבעות אחרי כל ביס וקצת רעש מהשולחן!

newkit

כתוב/כתבי תגובה

דילוג לתוכן